tblackbella

Senaste inläggen

Av tblackbella - 13 april 2013 20:54

Nåt helt underbart Hände i veckan!


Vi/Jag SKA FÅ BO HÄR!!!!!!!    

Våra sju HUNDÅR Kanske är Över! Och vi kan få bli LYCKLIGA!!!


   Men så idag har varit en Tung dag! för 2år sedan var detta Min pappas sista dag i livet! Och Jag SOM BORDE VART DÄR;;;VAR INTE DET! Och Brottas fortfarande med dom Tankarna! Även om jag vet att han förstår och han vet varför!


Älskade Pappa! Saknar dej lika mycket än!!!
*Jag saknar din humor,,,,Som var ditt sigill!

*Jag saknar att höra din röst...

*Jaa jag saknar sååå mycket!


Men Roliga minnen får ta över min sorg och det gör dom ofta!


Minns när du åkte bil med mej,,Du gillade inte Ofta min musik smak,,MEN JAg tvingade dej att lyssna ändå..Och du ändrade dej då o då och sa jomen visst den va ju rätt bra!

JAg minns särskilt en låt som du gillade skarpt! ÄVEN Om du Inte gillade han som framförde den så sa du,,Jaja Han har gjort många bra låtar och SLIPPER Man se honom så Lyssnar jag gärna hihi!

Det var ELTON JOHN!

Och denna låt vi spelade då den gången i bilen på väg till Långsand!

Hem till mej!JAg minns i dagarna sååå Mycket,,Och jag önskar vi hade fått några år till med varann!

Och jag önskar att du fick se Mitt fina hus!


JAg kan ju FORTFARANDE Inte lova att det ska bli Min sista anhalt! Eller åtminstone näst sista! För sista är ju en Etta Med Jordvärme,,,

som du också skämtsamt sa!

Men hopppas kan man ju alltid!

Och Jag vet ju att du e me oss varje dag,,och vi pratar ju Fast får sällan svar Muntligt,,Men hör ändå hur du skulle sagt!
Jag tror du roar Änglarna Nu ialf!


ANNONS
ANNONS
Av tblackbella - 26 mars 2013 11:09

Det är med både STOOR sorg Och Glädje  


JAg känner nu inför förändringar som jag gjort dels pga av allergi i familjen och att jag själv troligen fått tillbaks min allergi emot vissa hundar!

 JAg fick beskedet av min läkare att jag skulle prova att lämna bort dom hundar som troligen kunde vara allergi framkallande och då stog Min Älskade Buffy högst på listan!    

   


      Nu hade jag sån tur att hennes förra ägare kunde ta tillbaks henne nu och ville behålla henne! och det känns helt kanon! Även om jag saknar henne oerhört för hon var den Bästa hund man kan tänka sej!


Sen när man ska bedriva nån slags kennel så brukar man omplacera hundar som ej kan gå i avel mer! alltså dom får Pension ifrån det! Nu var ju inte mina Tankar att så skulle bli med Älskade Lilla Dessie!     MEN pga Att jag inte kan ha för många hundar på mitt Nya ställe så var jag TVUNGEN att prioritera Mina framtida planer och då även finna ett bra hem åt Dessie! OCH DET HITTADE JAG OCKSÅ!! En gammal kompis hörde av sej och ville prova att ha Dessie ett tag! OCh det har funkat jättebra hittils och Dessie Trivs utmärkt i sin Nya familj! så hon kommer förmodligen att kunna få stanna där! 


Fortsättnig följer.... 


Av tblackbella - 4 mars 2013 12:02

Del 1! I väntans tider.   och storken kommer!  


Tänkte skriva av mej lite om hur det är att vara uppfödare!

och då främst hund!

Jag är inne på min 5e valpkull! Det har väl gått hyffsat bra hittils!

MEN tänker tillbaks på det som gått fel! Det ger mej såklart en erfarenhet Rikare! Men samtidigt Många frågor om och ifall att det ÄR VÄRT DET!!!

 och kan känna att dom 2senaste kullarna tagit mycket på mej!

Det har blivit saker som jag haft utan min kontroll och det får mej att må väldigt dåligt!

valpkullen före denna Blev en MARDRÖM!!!

Valpmamman hade fruktansvärda förvärkar jag masserade henne   och höll henne sällskap i TIMMMAR!

 


 och när förlossningen satte igång på allvar så kräktes hon kaskader fyyy sååå jag led med henne!

Jag hade telefonkontakt med vetten och fick råd o stöd! Jag förfasade mej över att det INTE FANNS NÅN SMÄRTLINDRING för våra små liv!

Att se hur en Mamma fullkomligt i mina ögon verkligen Lider av sina förlossningssmärtor och ÖGONEN som man Möter där det står ett STORT HJÄÄLP MEJ MATTE! Det är Mycket bäddande under värkarbetet!

 

Och jag försöker göra det så bekvämt som möjligt åt Mamman! Och för mej själv också så jag kan vara med på nära håll och hjälpa till ifall det behövs!

Här har jag bäddat i valphagen för både mej o mamman!


Men när det var HELT DAGS! så ville MAmma Inte ligga där i valplådan! Hon ville Ligga i soffan där hon brukar ligga ofta! Och jaa visst vi bäddade där då! allt FÖR HENNES BEKVÄMLIGHETS SKULL! Min svärdotra hade engångslakan som hon kom in med åt oss och vi hjälptes ¨åt att bädda!

   


   Gud jag sa både för mej själv o för de mina samt uppfödare som jag pratade med efter dettta NÄE jag ska faen Inte ha nån mer valpkull! Jag fixar inte detta! Jag är alldeles för känslosam och blödig!

JAg fick stöttning även i det med mina Tankar,,Du VÄNJER DEJ LISA det är sånt som hör till mm mm mm ..Så här är det att var UPPFÖDARE! det är båder RIS O ROS!!

Jaa visst men i det fallet såg jag faen Inga Rosor! Taggar enbart! usch!

Nåväl...När man ser den första lilla valpen komma ut     så övergår genast Tankarna ifrån oro till FULLKOMLIG LYCKA!!! Ahhhh sååå underbart att se dessa små underverk komma fram och ut till världen!

Jag låter Mamman sköta sitt så gott hon kan!                 MEEN När man sen ser att Nästa värk kommer och hon *Inte blivit färdig med sin första valp och hon måste koncentrera sej på sin Nästa värk! DÅ Rycker jag gladeligen in! jag hjälper till o torka valpen torr kollar andningsvägar tar bort rester av Fosterblåsan! så Dyker Nästa valp ut,,Och DÅ Börjar MAMMAN Med sin förstfödde igen! Jag tittar lugnt på men så ser jag att hon INTE gör nån ansats att hjälpa nästa valp med att få av fosterhinnan! Då rycker jag in igen och hjälper till! Mamman tittar Glatt på mej typ hon säger tack! DÅ ÄR VI ETT TEAM!!!!! JAg blir stolt och Ännu mer eggagerad i förslossnings arbetet!


När alla valpar är ute Alla Fosterhinnor o kakor avlägsnade o räknade! och alla ser ut att må bra! då Pustar man verkligen ut!

Man kikar ner i valplådan och fylls av ett LYCKORUS!! mamma tittar på mej Ömt o ser ut att säga TACK FÖR HJÄLPEN!  


  MEEEN DÅ när man ser dessa små liv!!!  Kommer Mina knäppa Tankar igen! Lilla du VILKET LIV KOMMER DU O FÅ DÅ?????? Tänker jag när jag kikar ner på dom små!    

TÄNK om du hamnar FEL! O får stryk o blir illa behandlad!

TÄNK Om jag väljer fel Matte Resp Husse till dej! ojojojoj...


Fortsättning följer,,,,,,

Av tblackbella - 28 februari 2013 07:51
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av tblackbella - 11 februari 2013 23:57

Mååste åkt på Influensa FROM HELL!!!!!

Andra omgången nästan avklarad,,så Åkte jag på Fanstyget IGEN!!!!

Och jag är SKITRÄDD att Åka På *SVINIS** Hua     


Tur att jag har valparna och Mitt Pusslande att Fixa med det är väl det enda som man orkar också och knappt det!


                                                                       

Av tblackbella - 8 februari 2013 13:27

Fick hjälp av sonen att filma dom små igår kväll!

Men vet ej om jag får in filmen här pga att det stog Felformat när jag la in den här!

Nån som vet hur man gör??

                         

Av tblackbella - 4 februari 2013 16:18

Fick en Telefon I 50års present och den fungera ej som den skulle!

Så jag ville lämna tillbaks den efter bara 2dagar..men det var HELT Omöjligt enligt cl ols POLICY! Min svärdotra tog reda på deras policy och det stog Helt Emot vad dom sa! så Idag efter att ha ledsnat på väntadet på att få tillbaks telefonen efter deras service kontroll på den!   Tog jag fram sidan och hade den framför mej medans jag ringde! Fick tag på samma KAXIGA Expedit och jag sa att han INTE följde deras sk Policy och att jag satt med den framför mej! ATT Man har full rätt att återlämna varan Inom 14 dagar UTAN Nån anledning!

Ångerrätt/Öppet köp

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Vi på Clas Ohlson tillämpar Öppet köp i upp till 90 dagar från det att varan tagits emot


Då blev han tyst o sa Jag kopplar dej till vår Reklamatiosavdelning! Ja gör det TACK sa jag,,

Där blev jag trevligt bemött! Jag förklarde Bemötandet och Deras såkallade Policy,,, och han ursäktade företaget och sa så fort telefonen kommer tillbaks ifrån service så  ska jag Ringa dej och Sätta in Pengar för telefonen åt dej!

så nu hoppas jag att det Blir som sagts!

  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

kalender

Klocka2

Musik2

Gästbok

  Skriv en rad i Min gästbok om du inte vill kommentera!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tblackbella med Blogkeen
Följ tblackbella med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se